Kunnan järjestämään jätteenkuljetukseen siirtyminen Hattulassa ja Hämeenlinnassa sekä keskustelutilaisuus kuljetusyrittäjille

Hattulan kunnan ja Hämeenlinnan kaupungin alueella siirrytään kunnan järjestämään jätteenkuljetukseen seka-, kuiva- ja biojätteen osalta alustavan aikatauluarvion mukaan kahdessa osassa 1.10.2018 ja 1.5.2019. Muutoksesta tiedotetaan lisää aikataulun ja aluejaon varmistuttua.

Hattulan kunta ja Hämeenlinnan kaupunki ovat siirtäneet jätteenkuljetusten kilpailutuksen sekä tulevien kuljetusurakoiden hallinnoinnin, asiakaspalvelun ja laskutuksen Kiertokapula Oy:n hoidettavaksi. Jätteenkuljetusten kilpailutusten suunnittelu yhdessä Hattulan kunnan ja Hämeenlinnan kaupungin kanssa on käynnissä Kiertokapula Oy:ssä.

Hattulan kunta, Hämeenlinnan kaupunki ja Kiertokapula Oy kutsuvat jätteenkuljetusyritykset keskustelutilaisuuteen kilpailutuksesta. Tilaisuus järjestetään torstaina 9.11.2017 klo 10–12 Hämeenlinnan Raatihuoneen valtuustosalissa (os. Raatihuoneenkatu 15, 13100 Hämeenlinna).

Tilaisuudessa esitellään kilpailuttamiseen liittyviä suunnitelmia muun muassa urakka-aluejaosta ja kalustovaatimuksista.

Tilaisuudessa ovat paikalla Kiertokapulan, Hattulan kunnan, Hämeenlinnan kaupungin ja jätehuoltoviranomaisen edustajat. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Lisätietoja tilaisuudesta antaa tarvittaessa Kiertokapula Oy:n asiakaspalvelupäällikkö Liisa Sivusaari, p. 040 549 1385.

 

Hämeenlinnassa 24.10.2017

jätelautakunta Kolmenkierto