Hattulan nuorisotyön tavoittaa verkossa

Hattulan nuorisotyön työkenttä on siirtynyt kokonaisuudessaan verkkoon. Nuorille tarjotaan edelleen kohtaamispaikkoja, vaikkakin virtuaalisesti. Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 15-19 nuorisotyöntekijät tavoittavat diginuokkarilta osoitteesta nurtsi.fi/discord. Diginuokkarilla nuori voi jutella ja chattailla muiden paikallaolijoiden kanssa, eikä osallistuminen vaadi erityistä laitteistoa, vaan illanviettoon voi liittyä vaikka puhelimella.

 

Perusnuorisotyö pitää yhteyttä nuoriin aktiivisesti pääasiassa Snapchatin ja Instagramin kautta ja etsivä nuorisotyö jatkaa asiakastapaamisiaan puhelimitse ja Whatsappin välityksellä. Tavoitteena olisi, että poikkeustilankaan aikana kukaan nuori ei jäisi yksin ja kontakti nuoriin säilyisi.

 

Uusia aluevaltauksia työstetään päivittäin. Pelitoiminta Combo on saatu käyntiin ja muun verkkonuorisotyön osalta kehitystyötä tehdään koko ajan. Uutisia päivitetään nuorisotyön ig-tilille @hattulannuoriso ja facebookiin Hattulan kunnan nuorisotyö, kannattaa siis ottaa meidät seurantaan.

 

Kaikki nuorisotyön yhteystiedot löytyvät myös linkin nurtsi.fi takaa, ollaan yhteyksissä!