Tulosta sivu |
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Järjestötilaisuuksia helmi-maaliskuussa

ke 5.2. - ti 24.3.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan kantahämäläisten hyvinvoinnista ja sote-palveluista
Ke 5.2. klo 17-19, Hämeenlinnan Kumppanuustalo, 2 krs. auditorio

Sipilän hallituksen kaaduttua Kanta-Hämeessä ryhdyttiin selvittämään mahdollisuutta vapaaehtoisen maakunnallisen sotekuntayhtymän perustamiseen. Selvitysvaiheen loppuraportti on nyt valmistunut. Selvityksessä on kuvattu Kanta-Hämeen väestön hyvinvointia, palveluiden järjestämistä nykyisellään sekä kustannuskehitystä. Maakunnan laajuiset sote-organisaatiot ovat myös Marinin hallituksen ohjelmassa, joskin uudistuksen aikataulu on vielä epäselvä.

Tulevina vuosina suomalainen hyvinvointiyhteiskunta on merkittävien haasteiden edessä. Väestö ikääntyy ja työikäisten määrä pienenee, palveluiden kustannukset kasvavat ja osaavasta henkilöstöstä kilpaillaan. On mietittävä, millä keinoin ratkomme näitä haasteita. Myös järjestöjen näkemykset siitä, miten palveluja tulisi jatkossa kehittää ovat tärkeitä. Tule siis kuulemaan selvityksen johtopäätöksiä ja keskustelemaan siitä, miten parhaiten pääsemme yhdessä eteenpäin.

Keskustelutilaisuus 5.2.

 

Järjestöstrategiatilaisuudet

Kanta-Hämeen järjestöneuvottelukunta on aloittanut syksyllä 2019 maakunnallisen järjestöstrategian laadinnan. Työ aloitettiin yhdistys- ja järjestötoiminnan SWOT-analyysillä ja työ jatkuu maaliskuussa 2020 työpajoissa, joissa työstetään yhdessä tavoitteita ja toimenpiteitä.
Strategiapajojen ajankohdat on hyvä varata jo kalentereihin:

10.3.2020 klo 15-18 Riihimäki, Kalevantalo, monitoimitila (Uramon koulun aikaan ruokalana toiminut tila), Kalevankatu 5-11

18.3.2020 klo 14-18 Forssa, 2. krs kokoushuone, Kartanonkatu 10

24.3.2020 klo 16-18 Hämeenlinna, Kumppanuustalo, Kirjastokatu 1

Järjestöstrategiapajat maaliskuussa 2020

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
ke 5.2.
Loppuu:
ti 24.3.
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,