Tulosta sivu |
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Itsenäisyyspäivän juhlaparaati Suomi 100 -hengessä

6.12.2017 klo 10:00 - 16:30

Perinteisen itsenäisyyspäivän juhlan sijaan tällä kertaa itsenäisyyttä juhlistetaan suomen kielen kunnassa tavallista suuremmin ja näyttävämmin Suomi 100 –hengessä!

Tavanomaisesti valtakunnassa on järjestetty yksi itsenäisyyspäivän paraati. Tällä kertaa niitä on ainakin kaksi, joista toinen Hattulassa! Mukana valmisteluissa ovat olleet esimerkiksi Panssariprikaati, Hattulan kunta, Hattulan seurakunta ja reserviläiset. Juhlajumalanpalvelusta lukuun ottamatta tapahtumat sijoittuvat Juteinikeskuksen (Opinkuja 2, 13720 Parola) lähiympäristöön / Hattulantielle.

Suosittelemme saapumaan juhlapaikalle mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi jalan tai julkisilla. Hattulantiellä on tapahtuman aikana liikenteenohjaus ja Juteinikeskuksen parkkialueella pysäköintioppaat. Pysäköintiä varten käytettävissä ovat Juteinikeskuksen parkkialueen lisäksi Parolan yleiset paikoitusalueet: esimerkiksi Parolantie, Kauppatie, Jaakonkuja, S-Market ja K-Supermarket.

Tutustu liikennejärjestelyihin tästä

Ole nopea! Soppatarjoilu 1000 ensimmäiselle ja vieläpä ilmaiseksi! TERVETULOA!

Kuvasta huolimatta paraatissa marssivat punatakkien sijaan omat joukot ja paraati sijoittuu Hattulantielle ? ”Taiteilijan” vapaudet…

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
6.12.2017
Aika:
10:00 - 16:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Parola
Hattulantie
Hattula, 13720 Suomi
+ Google Map