Multigolf

Multigolfin SM-kisat 27.8.2022 Lepaan kentällä! Lue lisää täältä: www.multigolf.fi/sm2022

Multigolf on laji, jossa yhdellä kentällä voi pelata kolmea lajia: frisbeegolfia, futisgolfia tai puistogolfia. Hattulasta löytyy kolme multigolfkenttää: Parolan kenttä, Lepaan kenttä ja Pekolan kenttä. Multigolfin kotisivuilta löydät tarkempaa tietoa lajista, sähköisen tuloskortin, par-tulokset sekä ranking-listan top 30 pelaajista. Linkki kotisivuille

Multigolf sopii lajina niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin senioreillekin. Seniorit voivat pyytää opastusta lajiin senioriliikunnan koordinaattori Pia Vekalta; pia.vekka@hattula.fi tai puh. 050 595 3389.

Multigolfin tarkat säännöt löydät tästä.

Hattula MultiGolfPark

Juteinikeskuksella sijaitseva 9-väyläinen multigolfpark. Rata sisältää vaihtelevan pituisia väyliä, sekä rakennettuja esteitä. Hattula MultiGolfPark on Suomen ensimmäinen varta vasten lajille rakennettu kenttä, joka otettiin käyttöön kesällä 2019.

Par-tulokset, ranking-listan ja muut listätiedot löydät Hattulan multigolfin kotisivuilta tästä linkistä.

Osoite: Opinkuja 2, 13720 Parola. Sijaitsee Juteinikeskuksen alueella.

Lepaan Frisbee-/multigolfrata

Lepaan multigolfrata on hieno 9-väyläinen rata järvenrantamaisemissa Hattulassa. Rata sisältää mm. veden ylityksen (voi pelata myös lyhennettynä) ja muita esteitä. Väylät ovat 50-70m pituisia.

Osoite: Lepaantie 72-90, 14610 Lepaa

Kuva kentästä

Pekolan Frisbee-/multigolfrata

Pekolan koulun yhteydessä sijaitsee 7-väyläinen metsärata. Radalla on frisbeegolfkorit sekä reiät futisgolfia ja puistogolfia varten. Pekolan radalla voit pelata tuulen kahinan ja linnunlaulun lomassa. Rata sopii erittäin hyvin nuoremmille pelaajille ja aloittelijoille.

Osoite: Aulangontie 629, 13900 Pekola

Ahorannan Multigolfrata

Ahorannan leirikeskuksen yhteydessä sijaitsee 9-väyläinen multigolfrata.