Liikuntavälinelainaus

Hattulan kirjastosta voit lainata kirjastokortilla monipuolisesti erilaisia liikuntavälineitä! Meiltä saat esimerkiksi lainattua Hattula-pyörän (Crescent City), frisbeegolfsettejä tai aktiivisuusrannekkeen. Uutuutena on golfsetit. Sivun alalaidassa on kuva, johon on koottu lainattavat välineet.

 

Liikuntavälineitä voi tulla kysymään suoraan kirjastolta tai niitä voi varata osoitteesta www.vanamo.finna.fi. Varaus Vanamo-kirjastot nettisivulta vaatii kirjastokortin ja pin-koodin. Pin-koodin saat kirjastolta. Liikuntavälineitä voi hakea palvelusta valitsemalla tarkennettu haku ja aineistolajiksi esine. Hakunäkymässä voit valita kirjastoksi Hattulan kirjaston.

 

Kirjaston neuvonta:

Sähköposti: hattulan.kirjasto@hattula.fi

Puhelin: 050 509 0335

 

 

Hattulan kirjaston lainattavat liikuntavälineet listattuna. Aktiivisuusranneke, Golfbägi (Junior, miehet, naiset), Padel-setti, polkupyörä, sulkaapallosetti. Kuntoliikunta. Foam roller, gymstick, jumppakuminauha, kahvakuula (4, 6, 8, 12 ja 16kg), kuntohulavanne (1,2 ja 1,5 kg), vesijuoksuvyö. Talviurheilu. Lumikengät (aikuiset ja lapset), luistelutuki, retkiluistin kenkäsiteellä. Multigolf. Frisbeegolf-setti, frisbeegolf-kiekkosetti, futisgolf-setti, puistogolf-mailasetti. Muut esineet. Ilmatäytteinen darts-taulu, mölkky, petanque, sateenvarjo Hattula, roskanpoimija (myös lasten), verenpainemittari.

Hattulan kirjaston lainattavat liikuntavälineet.