Rempparyhmä 2023

Hattulan nuorisotoimen 10.-21.7.2023 järjestämään rempparyhmään nuoret ohjautuvat sosiaalitoimen, lastensuojelun, nuorisotyön, koulukuraattorien, työpajan tai muiden toimijoiden suositusten kautta. Taustalla voi olla sosiaalisten tilanteiden pelkoa, koulukiusaamista, ongelmia päivärytmissä tai mielenterveysongelmia. Ryhmään tullessa ei kysytä diagnooseja ja mukaantulon syyksi voi riittää myös se, että ei saanut muualta kesätöitä.

 

Ryhmän kanssa vieraillaan tutustumassa paikallisten toimijoiden tarjoamiin työtehtäviin. Työtehtävät ovat olleet yleisesti huolellisuutta painottavia kiinteistönhoidon tehtäviä, kädentaitoja ja luovuutta vahvistavia kunnostustöitä sekä hevosten ja muiden kotieläinten hoitoa sekä niiden hyvinvoinnista huolehtimista. Toiminnan tarkoituksena on antaa nuorelle kesätyökokemusta erilaisista työtehtävistä, työtodistus, kokemusta ryhmässä olemisesta, voimaantumisesta ja onnistumisen tunteista.

 

Kesätyötä haetaan erillisellä sähköisellä lomakkeella. Hakuaika on 31.01.–30.04., jonka jälkeen lomake sulkeutuu. Ryhmässä on paikkoja 8 ja valitulle ilmoitetaan työpaikan saannista 31.05. mennessä. Osallistujat saavat kunnan kesätyöpalkan eli 500 €/2 vko, josta voidaan vähentää vero- ja eläkemaksuja.

 

 

Lisätietoja:

 

Etsivä nuorisotyöntekijä Marjo Niittymäki

050 5686 370
marjo.niittymaki@eduhat.fi

 

Etsivä nuorisotyöntekijä Hanna-Riikka Sepponen

050 343 8556
hanna-riikka.seppone@eduhat.fi

 

 

Rempparyhmän hakulomake

  • Hakijan yhteystiedot

    Tietoa käytetään tilastoinnissa, eikä se vaikuta kesätyövalintaan.
  • Muita työhön tai työkykyysi vaikuttavia asioita
  • Suosittelijan tiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.