Kesätyöseteli

Hattulan kunta sekä OP Etelä-Häme tukevat nuorten työllistymistä kesällä 2022 jakamalla kesätyöseteleitä. Hattulan kunnan kesätyösetelit on tarkoitettu 15–29-vuotiaille ja OP Etelä-Hämeen tarjoamat kesätyösetelit ovat 15–17-vuotiaille hattulalaisille nuorille.

Kunta tukee nuorten työllistymistä 12 setelillä ja OP Etelä-Häme 8 setelillä. Yhteensä kesätyöseteleitä jaetaan Hattulassa siis 20.

 


5.4.2022: OP Etelä-Hämeen kesätyösetelit on jaettu.


 

Hattulan kunnan tarjoamalla kesätyösetelillä voi työllistyä hattulalaiseen yritykseen tai yhdistykseen. OP Etelä-Hämeen kesätyösetelit käyvät seuraavissa kunnissa toimivalle työnantajalle (yritys tai yhdistys): Hattula, Hämeenlinna, Riihimäki, Hausjärvi, Loppi. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö, eikä seteliä voi käyttää kunnan omiin työpaikkoihin.

Seteleitä annetaan maksimissaan 2 kpl/y-tunnus ja 1 kpl/nuori.

Kesätyön tulee sijoittua 6.6.–10.8.2022 väliselle ajalle. Kesätyösetelin arvo on 300 €. Kesätyöntekijän palkka tulee olla vähintään 500 €/10 työpäivää. Kesätyön tulee kestää vähintään 10 työpäivää tai 60h.

 

Kesätyöseteliä haetaan sähköisellä hakulomakkeella tämän sivun alaosasta. Hakuaika 1.2.–31.5. (tai niin kauan kun seteleitä riittää.)

Lomakkeen voi täyttää työnantaja tai nuori itse, mutta työpaikan tulee olla tiedossa ennen lomakkeen täyttämistä. Kun lomake on käsitelty, siitä tulee tieto sekä nuorelle että työnantajalle.

HUOM! Kesätyöseteli ei ole työsopimus, vaan se täytyy erikseen tehdä työnantajan ja nuoren välillä!

 

Lisätietoja:

Etsivä nuorisotyöntekijä Hanna Träff

050 343 8556
hanna.traff@eduhat.fi

 

Kesätyösetelihakemus

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.