Joukkoliikenne

Hattulan kunta on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuneuvoilla. Kuntaa halkovat niin Helsinki-Tampere moottoritie kuin Helsinki-Tampere päärata. Lähiliikenne-/taajamajunilla on Parolan asemalta päivittäin yhteyksiä sekä etelään Helsingin suuntaan että pohjoiseen Tampereen suuntaan.

Joukkoliikenteen koordinoinnista vastaa Hämeenlinnan kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden alainen joukkoliikennejaosto. Hattulassa on käytössä Hämeenlinnan alueen seutulippu, jolla voi 30 päivän ajan rajoituksetta matkustaa bussilla Hattulan lisäksi Hauhon, Hämeenlinnan, Janakkalan, Kalvolan, Lammin, Rengon, Toijalan, Tuuloksen ja Valkeakosken alueilla. Lisätietoja kaikista  lipputuotteista.

Uuteen joukkoliikenteen lippujärjestelmään eli Walttiin aletaan siirtyä Hämeenlinnan seudulla 11.8.2016 lähtien. Lue lisää Waltti-lippujärjestelmästä.

Waltin nettilatauksesta:
http://www.hameenlinna.fi/Palvelut/joukkoliikenne/Tiedotteet—Joukkoliikenne/Waltti-matkakortin-voi-nyt-ladata-verkossa/

Palvelupiste Kastellin Waltti-pisteen laajemmasta aukiolosta:
http://www.hameenlinna.fi/Palvelut/joukkoliikenne/Tiedotteet—Joukkoliikenne/Waltti-piste-auki-klo-9-1645-marraskuussa-maanantaisin/

Matkahuollolta paikallisliikenteen reittiopas

Matkahuollon reittiopas neuvoo paikallisliikenteen bussimatkustamisessa. Internetissä toimiva reittiopas kertoo parhaan reitin ja sopivimmat bussiaikataulut ovelta ovelle lähtöpaikasta määränpäähän. Reittejä voi etsiä osoitetietojen tai kartan avulla.

Reittiopas löytyy osoitteesta:
http://hameenlinna.matkahuolto.info

Destia Trafficin Matka.fi -palvelusta löydät kaikki joukkoliikenteen aikataulu ja reittitiedot. Katso tästä.

Yhteystietoja:

Joukkoliikennekoordinaattori  Maarit Kaartokallio
03 6213 850

valvontainsinööri Alpo Jokela
03 6731 001